luni, 17 mai 2010

Reţeta Zilei de la Restaurantul KING din Târgovişte


DOAMNA NUŢI , BUCĂTARUL-ŞEF DE LA KING VĂ RECOMANDĂ

SCALOPINI DE PORC CU LĂMÂIE


Necesar:
- muşchi de porc
- morcovi (carotte)
- bobiţe de porumb
- cartofi natur
- lămâie
- făină
- unt
- ulei de măsline
- oregano
- boia
- sare
- piper
- pătrunjel

Preparare:
Se bate muşchiul de porc şi apoi se prăjeşte în ulei de măsline, după ce a fost bine condimentat şi trecut prin făină.
Se fierb morcovii.
Se fierb şi se taie frumos cartofii.
Se aşează pe un platou şi se ornează cu lămâie, boabe de porumb, roşie şi salată verde.
Poftă bună!

Responsabili de rubrică: Camelia Conovici şi Mitică Tavă
Operator imagine : Emil Pavel
Montaj : Andrei Adrian Oltean

Urmăriţi modul de preparare în cadrul emisiunii "Capra Vecinului" de sâmbătă, 22 mai 2010, la Televiziunea FAVORIT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu